Online meeting met Google Meet

Door - 18 maart 2020

Door de maatregelen die de regeringen in ons land genomen hebben wordt sterk aangedrongen op telewerk. Technologie kan dan een oplossing bieden om toch contact te houden met uw collega's of klanten.

Online video conferentie

In de suite van Google vind je Google Meet terug. De ideale oplossing voor het houden van online video conferenties. Zo kan je zonder het installeren van extra software makkelijk een meeting starten via meet.google.com. Als je een meeting hebt aangemaakt kan je al je collega's of klanten uitnodigen om deel te nemen. In totaal kan je met 100 personen tegelijk deelnemen aan een online vergadering.

Scherm delen en presenteren

Google Meet biedt de mogelijkheid om je scherm te delen met de andere deelnemers. Zo kan je makkelijk een presentatie geven of een video tonen. Er zijn ook opties op de vergadering op te nemen of online te streamen via YouTube.

Ook voor mobiel

Met de speciaal ontworpen iOS- en Android-apps voor Meet kunt u ook onderweg deelnemen aan een vergadering. Alle belangrijke informatie wordt hier weergegeven en u kunt met één tik deelnemen.

Tijdelijk tot 250 gelijktijdige personen in een meeting

Omwille van de specifieke omstandigheden i.v.m. het Corona-virus heeft Google het aantal gelijktijdige deelnemers tijdelijk verhoogt naar 250 om ervoor te zorgen dat ook grote vergaderingen gewoon kunnen doorgaan.

Kijkje binnenin Google Meet (Engelstalig)