Datrix neemt maatregelen omtrent Corona, lees hier de update.
(laatste update 21/03 10:00)

Corona update

Om de verspreiding van het Corona-virus tegen te gaan heeft Datrix volgende beslissingen genomen:

Update 21/03 10:00

Door wisselende shiften en de vele vragen over thuiswerk zijn wij op piekmomenten telefonisch moeilijk bereikbaar. Maak daarom gebruik van een van onderstaande optie's om ons te contacteren, wij komen zoals steeds zo snel mogelijk bij u terug.

Update 19/03 08:30

U kan ons niet langer op kantoor bezoeken, ook niet op afspraak. We blijven wel telefonisch en per e-mail bereikbaar en blijven ondersteuning bieden vanop afstand.

Update 18/03 14:00

Handleiding voor het desinfecteren van computers en printers (EN)
Handleiding voor het vermijden van infecties voor hardware in ziekenhuizen (EN)

Update 17/03 15:00

Herstellingen op locatie

Voor zowel onze als uw veiligheid doen we momenteel geen herstellingen op locatie. We proberen zo veel mogelijk vanop afstand op te lossen of reparatie's uit te stellen tot een latere datum.

Dringende herstellingen

Voor dringende herstellingen kan u (indien mogelijk) wel uw toestel op afspraak binnenbrengen voor reparatie. Er kan eventueel ook een vervangtoestel voorzien worden.

Bestellingen

Bestellingen gaan gewoon verder zoals u dat van ons gewend bent. Op dit moment kan u echter geen beroep op ons doen om nieuwe toestellen te configureren bij u op locatie. Bestellingen kunnen rechtstreeks naar u verzonden worden of kunnen via ons passeren zodat wij op ons kantoor eerst de nodige configuraties voor u kunnen doen.

Afspraken en vergaderingen

Fysieke afspraken en vergaderingen worden opgeschort. Vervangend kan er gekozen worden voor een telefonisch gesprek of kan een online meeting gehouden worden.

Bereikbaarheid

Datrix blijft bereikbaar voor zijn klanten. Wel vragen we niet langer een bezoek te brengen aan ons kantoor maar telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen.

Hebt u nog vragen, contacteer ons dan telefonisch op +32 89 25 60 66 of per e-mail op info@datrix.be