Cloud diensten

Datrix Cloud Services is een op de cloud gebaseerd productpakket waarmee u en uw team vanaf elk apparaat en op elke locatie verbinding kunnen maken en werk kunnen verzetten. Datrix Cloud Services is gebaseerd op de Cloud-diensten van Google. Zo is er Gmail voor het beheer van e-mails, contacten en taken. Google Calendar biedt het bouwen van kalenders en agenda's en Google Drive zorgt voor online opslag of back-up van al uw belangrijke documenten.

Met Datrix Cloud Services wordt al uw werk automatisch opgeslagen in de cloud. U heeft toegang tot uw e-mail, agenda, documenten en kunt veilig werken, waar ter wereld u ook bent en welk apparaat u ook gebruikt. Voor uw bedrijf betekent dit dat iedere werknemer en iedereen met wie u werkt productiever kan werken vanaf elke locatie en met behulp van elk apparaat met een internetverbinding.

G Suite Business

G Suite Business is een op de cloud gebaseerd productpakket waarmee u en uw team vanaf elk apparaat en op elke locatie verbinding kunnen maken en werk kunnen verzetten.

E-mail

Win het vertrouwen van klanten met professionele e-mailadressen.

Agenda

Kom nooit te laat en spreek af met u collega's dankzij deelbare agenda's.

Videochat

Videogesprekken met mensen binnen of buiten uw organisatie.

Online opslag

Bewaar al uw werk op één locatie met online bestandsopslag.

Documenten

Maak en bewerk tekstdocumenten met meerdere personen tegelijk.

Wekbladen

Maak en bewerk werkbladen met meerdere personen in uw browser.

Presentaties

Maak en bewerk presentaties met meerdere personen in uw browser.

Formulieren

Maak aangepaste formulieren voor enquĂȘtes en vragenlijsten.