Bedrijfsnetwerk opzetten

Betrouwbaar en snel netwerk

Onze Access Points komen standaard met 3 jaar garantie en monitoring. Dit zorgt voor een grote betrouwbaarheid van uw netwerk.

Veilige draadloze netwerken

Een draadloos netwerk voor je werknemers en een gescheiden netwerk voor gasten en klanten. Voorzien van veilige encryptie en filters.

Up-to-date software

Treden er lekken op in het Wi-Fi-protocol dan wordt dit meteen gepatched via automatisch software updates zodat uw werknemers in alle veiligheid kunnen werken.

Wi-Fi netwerken opzetten

De afhankelijkheid van onze informatiesystemen is de afgelopen decennia enrm toegenomen. Email, internet, digitale agenda's, sociale media, ... We staan er eigenlijk niet zo bij stil, totdat het mis gaat. Beschikbaarheid, hoge betrouwbaarheid en goede prestaties zijn dan ook van essentieel belang voor uw organisatie.

Zonder alle technische bagage loop je vandaag de dag al snel verloren in de wereld van de netwerkbeheerder. Het aantal mogelijkheden en de capaciteit van de systemen zijn het afgelopen decennia dan ook vertienvoudigd. Wij zijn er om u te begeleiden is het maken van keuze's in hardware en eventuele pijnpunten in uw netwerk weg te werken.

Als u in het onverhoopte geval toch een keer een probleem ervaart, dan is dat vervelend en wilt u natuurlijk zo snel mogelijk geholpen worden. Of u nu een kleine zelfstandige bent of als uw bedrijfsnetwerk bestaat uit 25 werkstations, u bent bij ons aan het juiste adres.

Weet u niet of uw netwerk nog voldoet aan de huidige eisen? Wij doen een vrijblijvende analyse.