Professionele webhosting

Betrouwbare en snelle hosting

Onze hosting systemen worden continue gemonitord en getest op snelheid en betrouwbaarheid. Wij garanderen een omgeving die voor u werkt.

Veilige servers en back-ups

De veiligheid van uw data is voor ons een absolute topprioriteit. Alle data is en blijft van u, zonder inzage van ons of derden, zoals de GDPR wetgeving voorschrijft.

Transparante hostingstatus

U kan op eender welk moment de status van onze hosting systemen raadplegen via status.datrix.be zodat alles duidelijk en transparant is.

Webhosting voor uw website

Hosting voor websites

Het is belangrijk dat uw website stabiel en snel draait. Een slecht presterende website kan u immers omzet kosten. Daarom is het belangrijk een goede en betrouwbare hostingpartner te kiezen die een oplossing op maat van uw website kan voorzien en meeschaalt met het aantal bezoekers. U wilt natuurlijk dat elke bezoeker snel bedient wordt. Wilt u graag te weten komen hoe dit in werkelijkheid werkt en tot stand komt, twijfel dan niet ons te contacteren voor een vrijblijvend gesprek.

  • Hosting in Belgë, Nederland en Duitsland die voldoet aan de GDPR-wetgeving.
  • Via onze statuspagina kan je live de status van onze systemen volgen.
  • Hulp en advies, altijd de juiste oplossing voor jouw webproject.

Webhosting voor uw webapplicatie

Wij bieden betrouwbare en schaalbar web- en databasehosting voor uw webapplicatie die perfect mee schaalt met het aantal gebruikers en het aantal zware berekeningen in uw applicatie. U betaalt enkel voor de rekenkracht die u op dat moment nodig heeft. Wordt uw applicatie 's nachts of in het weekend amper gebruikt dan schaalt de infrastructuur zich automatisch terug naar de vraag op dat moment.

Hosting voor webapplicaties
Server configuratie's
CPU cores
1 — 96
RAM
0.6 — 624 GB
Opslag
HDD of SSD
GPU cores
1 — 8
GPU memory
8 — 128 GB
Back-ups
automatisch
Database configuratie's
CPU cores
1 — 64
RAM
0.6 — 416 GB
Opslag
0.5 — 10.230 GB
I/O traffic
200K — 32M
Back-ups
automatisch
Een domeinnaam is uw naam op internet. Controleren of deze nog beschikbaar is?