Zakelijke Hardware

Computers en Laptops

Computers voor u en uw medewerkers, laptops voor collega's die op de baan zitten. Workstations voor zij die grote rekenkracht nodig hebben.

Routers en Access Points

Wij voorzien uw kantoor of bedrijfshal van bedraad en/of draadloos netwerk. Een afzonderlijk netwerk voor uw klanten. Meer info over networking.

Technische dienst

Onze technische dienst verzorgd installatie's en reparatie's bij u ter plaatse. Software problemen kunnen ook vanop afstand worden opgelost.

Desktops, laptops en all-in-one computers

Verkoop van desktops, laptops en all-in-one computers

De flexibiliteit van een laptop

Een laptop biedt de ideale combinatie tussen draagbaarheid en rekenkracht. Een stijlvol toestel voor zij die op de baan zijn.

Pure rekenkracht van een desktop

Voor zij die pure rekenkracht nodig hebben voor geavanceerde applicaties kunnen kiezen voor een desktop met ongelimiteerde mogelijkheden.

Alles in één voor een opgeruimd bureau

Eén toestel dat een desktop en monitor combineert zorgt voor een opgeruimd bureau en vele configuratie mogelijkheden.

Printers en scanners voor kleine en grote bedrijven

Inktjets, PageWide en Laser printers

De HP PageWide printers zijn de nieuwe evolutie in het printerlandschap. Voor grote printvolumes kan ook steeds gekozen worden voor laser.

Veiligheid en snelheid

Met de nieuwste technologie en ingebouwde beveiliging zijn de HP printers de meest snelle en veilige van de markt. Automatisch updates verbeteren continue de gebruikservaring.

Snelle en kwalitatieve scanners

Een scanner in combinatie met printer of een individuele scanner die betrouwbaar duizenden pagina's per dag kan verwerken.

HP OfficeJet Printer

Onze eigen technische dienst helpt u verder

Ondersteuning voor computers, laptops en smartphones

Ondersteuning voor Windows-toestellen

Vertoont uw Windows-toestel problemen zoals traag opstarten, vastlopen of maakt hij gekke geluiden? Wij helpen u verder met al onze technische kennis.

Ondersteuning voor Apple-toestellen

Apple-toestellen hebben de naam en faam om stabiel te zijn. Toch kunnen ook zij in de loop der tijd problemen ondervinden op vlak van software of hardware.

Ondersteuning voor Smartphones

Advies over een goede smartphone, of ondersteuning bij uw huidig toestel? Datrix heeft pakken ervaring met verschillende systemen.

Contacteer ons via support@datrix.be of op 089 25 60 66