Datrix neemt maatregelen omtrent Corona, lees hier de update.
(laatste update 27/04 10:00)

Datrix Health

Wij houden uw computers gezond

Datrix Health omvat alle diensten en software's die nodig zijn om uw systemen veilig en betrouwbaar te maken. Om uw systemen bedrijfszeker te houden is het noodzakelijk dat alle lagen van uw computersysteem beveiligd en gemonitord worden.

Laag 1: Applicatie's en bestanden

De bovenste laag van een computersysteem is die waar uw bestanden worden opgeslagen en waar de programma's draaien zoals een webbrowser. Deze laag is zichtbaar voor de gebruiker en vatbaar voor phising, malware en cryptolockers. Hoe beveiligen wij deze laag?

  • G Data Internet Security Deze betrouwbare antivirus beschermd uw systeem tegen virussen, malware, spyware en cryptolockers. Dankzij de BankGuard kan u veilig online bankieren en door de automatische updates en de afwezigsheidscanner hoeft u zelf geen actie te ondernemen om uw systeem veilig te houden.
  • G Suite Antispam en Antiphising De antispam en antiphising module van G Suite staat aangeschreven als de beste ter wereld. Onderscheid authentieke van valse e-mails en voorkom zo valse facturen of de installatie van virussen en cryptolockers.

Laag 2: Het besturingssysteem

Alle nieuwe computers worden standaard geleverd met Windows 10 Pro en zijn voorzien van alle updates zodat u vertrekt vanaf een veilig en up-to-date systeem. Door de juiste software kunnen wij u systeem nog betrouwbaarder en veiliger houden.

  • Windows Updates Het is belangrijk om steeds de meest recente versie van Windows 10 te gebruiken door consistent Windows updates te installeren.
  • G Data Firewall De G Data Firewall is geavanceerd en blinkt uit in wat van een firewall verwacht wordt, indringers buitenhouden. Deze firewall zorgt ervoor dat u niet vatbaar bent voor aanvallen van buitenaf.

Laag 3: De firmware

De firware is de laag die zorgt voor een vlotte communicatie tussen de hardware en het besturingssysteem en cruciaal voor een vlot werkende computer.

  • Datrix Firmware Health Ons eigen ontwikkelde software monitort uw systeem voor verouderde en vatbare drivers en firmwares die een hacker de mogelijkheid geeft om rootkits te installeren en zo uw systeem onbruikbaar maakt.

Laag 4: De hardware

De hardware is het fysieke en tastbare element van een computersysteem. Wanneer er een defect optreedt dient dit zo snel mogelijk hersteld te worden. Hoe pak Datrix dit aan?

  • HP onsite support HP onsite support betekent dat u bij een hardware defect uw toestel niet dient op te sturen voor herstelling, maar dat na telefonisch contact met de HP helpdesk, er de volgende werkdag een technieker bij u ter plaatse komt om de herstelling uit te voeren.
Meer info over Datrix Health? Bel +32 (0)89 25 60 66.