Koppelingen en API's

Laat programma's en data met elkaar praten

Gebruikt u of uw personeel verschillende programma's en moet u vaak de informatie die u invoert op meerdere plaatsen invoeren, dan kan dit een stuk efficiënter. Onze software ontwikkelaars hebben al ontelbare intergratie's gemaakt tussen verschillende softwares. Het zorgt voor een minder fouten en een grote tijdswinst.

Software koppelen zodat u alles maar 1x moet ingeven

Alles maar 1x ingeven

Het is vaak eentonig en tijdrovend werk wanneer je dezelfde gegevens meerdere keren in meerdere programma's dient in te geven. Het koppelen van programma's maakt dit overbodig.

Softwares koppelen zorgt voor minder menselijke fouten

Minder menselijke fouten

Wanneer dezelfde gegevens meerdere keren ingegeven moet worden kan dit leiden tot fouten en dus tot verschillen tussen de gegevens in de verschillende programma's.

Data geautomatiseerd synchroniseren tussen verschillende softwares

Geautomatiseerd

De gegevens enkel synchroniseren wanneer handmatig aangegeven of toch liever automatisch elk uur of elke dag? We stemmen de ideale intervallen af op de programma's en uw wensen.

open

Open Data en API's

Maar gebruik van open API's om uw databank up to date te houden, te controleren of aan te vullen.

Weten hoe dit in de realiteit werkt?

Om te tonen hoe software koppelingen en API's een meerwaarde kunnen zijn voor uw ondernemen bouwde we een simpele webpagina met de voorspelling en waarnemingen van het weer in Kleine-Brogel. Deze pagina werkt sinds 2017 volledig automatisch en houdt zichzelf elk uur up-to-date.

Datrix Meteo bekijken
Contacteer ons Meer info over het koppelen van programma's, data en API's?